طب و تغذیه اسلامی ایرانی

ترویج سبک و آداب زندگی اسلامی ایرانی مطابق با احادیث روایات و قرآن کریم

طب و تغذیه اسلامی ایرانی

ترویج سبک و آداب زندگی اسلامی ایرانی مطابق با احادیث روایات و قرآن کریم

Islamic medicine and nutrition
الطب الإسلامی والتغذیة

آخرین نظرات
  • ۰
  • ۰
محسن خوش‌نیت، فوق تخصص غدد درون‌ریز در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: روزه‌داری در کسانی که مبتلا به درجات ضعیف بیماری ام‌اس هستند، اثرات سوئی نداشته است و اثر روزه‌داری بر روی افرادی که به درجات شدیدتری از ام‌اس مبتلا هستند به طور کامل روشن نیست.
 
وی افزود: روزه داری در ماه مبارک رمضان برای بیماران ام‌اس با خستگی و انرژی زیادی همراه است بنابر‎این به بیماران ام‌اس که توانایی گرفتن روزه را ندارد توصیه می‌شود روزه نگیرد.
 
وی اظهار داشت: البته وابستگی معنوی و کاری روزه گرفتن با فرد روزه‌دار باعث افزایش روحیه و تقویت وضعیت روانی فرد می‌شود که این امر در بهبود بیماران ام‌اس بسیار مؤثر است.
 
وی تصریح کرد: بیمارانی که ام‌اس خفیف دارند، می‌تواند روزه بگیرند البته باید داروهایشان را در سحر و افطار میل کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: بر طبق مطالعات جدید روزه گرفتن عوارض ام‌اس را کاهش می‌دهد، بنابر این نمی‌توان روزه‌داری را برای این بیماران حذف کرد.
 
وی تصریح کرد: قطع برخی داروهای ام‌اس ممکن است مضر باشد و برخی داروها را می‌توان قطع کرد لذا افرادی که بیماری ام‌اس دارند، باید به پزشک مربوطه مراجع و در خصوص روزه گرفتن یا نگرفتن مشورت کنند.
 
وی افزود: عوارض ام‌اس در افراد متفاوت است و روزه‌داری برای برخی افراد مشکل‌آفرین و برای برخی نیز بدون ضرر می‌باشد مثلاً خوردن مایعات به مدت طولانی، ممکن است در افرادی که مستعد عفونت‌های ادراری هستند، احتمالاً بروز مشکل کند، اما برای سایر افراد مشکلی ایجاد نمی‌کند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی